Sejr og assist til Billing i Premier League-danskeropgør

Philip Billing lagde op til et af målene, da Bournemouth snuppede sejren i lokalopgør mod Pierre-Emile Højbjerg og Jannik Vestergaards Southampton.

Der var dømt både lokal- og danskeropgør i Premier League fredag aften, hvor Southampton med Jannik Vestergaard og Pierre-Emile Højbjerg i startopstillingen tog imod Bournemoth med Philip Billing med fra start. Det blev sidstnævnte, der slap afsted med håneretten over sine landsholdskolleger med en 3-1-sejr.

Allerede efter 10 minutter bragte Bournemouth sig foran ve den tidligere Chelsea-spiller Nathan Ake og efter 35 minutter assisterede Philip Billing så Harry Wilson til 2-0 til Bournemouth.

I anden halvleg pressede Southampton på og fik reduceret til 1-2 ved James Ward-Prowse kort inde i halvlegen. Det blev til flere gode forsøg til hjemmeholdet, men Billing og co. holdt stand og fik endda øget til 3-1 ved Callum Wilson i overtiden.

Det bringer Bournemouth op på 10 point for de første seks kampe i Premier League. Southampton har syv point.