Sheffield på femtepladsen efter sejr over West Ham

Sheffield fortsætter deres imponerende form med en 1-0-sejr hjemme over West Ham i aftes.

Sheffield tog her til aften imod West Ham på Hillsborough Stadium, hvor de sikrede sig en 1-0-sejr på mål af Oliver McBurnie.

Hjemmeholdet har imponeret alt og alle i denne sæson, og i dag forlængede man så kontrakten med manager Chris Wilder, der har ført klubben hele vejen fra League 1 til kampen om Champions League i den bedste engelske række.

For West Ham har det omvendt set sort ud - London-klubben ligger nemlig nummer 16 i tabellen, og fyredes således også manager Manuel Pellegrini tidligere på ugen, hvorefter David Moyes er kommet ind.

Første halvleg forløb relativt begivenhedsfattigt, selvom David Moyes formentlig var mere mere tilfreds med, at der ikke var blevet scoret ved pausen end Chris Wilder.

Efter 54 minutter gik det dog galt for West Ham, da Fabianski på katastrofal vis sparkede bolden lige ud i fødderne på John Fleck ved et målspark. Fleck spillede Oliver McBurnie fri, som let kunne gøre det til 1-0 til Sheffield.

West Ham pressede efterfølgende på, men lykkedes ikke med at få udlignet. London-mandskabet fik ellers bolden over stregen i det 92. minut, men målet blev efterfølgende annulleret af VAR, da Declan Rice havde hånden på bolden i opspillet. Sheffield vinder dermed 1-0 og henter således tre velfortjente point.

Dermed kravler Sheffield op på en øjeblikkelig fjerdeplads i tabellen, selvom både United, Spurs og Wolves i løbet af weekenden kan overhale dem. For West Hams vedkommende,  ser nedrykning i stigende grad ud til at være en reel trussel.