• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Anders Friis Daugbjerg

Sheffield United-manager efter "VAR-episode": Suger livet ud af mig

Foto: Getty Images

Sheffield United-manager Chris Wilder var stærkt utilfreds med offside-episoden i torsdagens kamp, og mener at VAR har en negativ indvirkning på fodbolden.
Af Anders Friis Daugbjerg

Sheffield United-manager Chris Wilder var efter nederlaget på 0-2 til Newcastle stærkt utilfreds med Jonjo Shelveys mærkelige mål, som for alvor lukkede og slukkede kampen for Sheffield United.


Kontroversen og utilfredsheden bunder i, at hele Sheffield Uniteds forsvarslinje stoppede med at løbe efter Shelvey, da de så linjedommeren hæve flaget for offside på den stikning Newcastle-midtbanen modtog.Shelvey derimod, han fortsatte med at løbe mod Sheffield-målet, og dommer Stuart Atwell, jamen han fløjtede ikke, da han ville overlade dommen til VAR, og så gjorde Shelvey gøre det til 0-2.


VAR godkendte dog også scoringen (helt korrekt), men hele episoden frustrerede efter kampen Sheffield Uniteds træner Chris Wilder.- Alle på banen stoppede. Jonjo Shelvey var nonchalant og tog chancen (fortsatte mod mål, red.). Shelveys kropssprog fortalte mig, at han havde set linjedommerens flag, og at vidste, at han ville være offside, siger Wilder til BBC efter kampen og fortsatte derefter om den udvikling, han mener fodbolden er inde i lige nu:

- Spillet har ændret sig, og det er fuldkommen anderledes end det, jeg oplevede som 16-årig - spillet har ændret sig på et splitsekund.

- Jeg ved ikke, hvor vi er på vej hen, men det suger livet ud af mig og fansene, lyder det fra Sheffield United-manager Chris Wilder.Sheffield United har været en af de større Premier League-overraskelse i år, og ligger i øjeblikket nummer ni, dog kun 4 point fra femtepladsen.

Læs også:Ljungberg om Arsenal-mandskabet: Det er tydeligt, at de mangler selvtillid

Læs også:Arsenal-nedturen fortsætter: Taber til Brighton hjemme på Emirates

Læs også:Nyt VAR-drama da Newcastle slog Sheffield United

Læs også:Tirsdagens rygtebørs: Premier League-klub vil skifte manageren

Læs også:Frustration: Sir Alex og Woodward i skænderi på lægterne under uafgjort

---------------------------

Se FC København vs. Piast Gliwice i Europa League-jagt på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus