• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League plbold.dk

Sunderlands ulykkesfugl har PL-rekord: Ikke vundet en kamp siden 2013

Sunderlands ulykkesfugl har PL-rekord: Ikke vundet en kamp siden 2013
Foto: Getty Images

Jack Rodwell har ikke vundet en kamp med Sunderland, hvor han er startet inde. Faktisk vandt han sidste gang en Premier League-kamp, hvor han var med fra start, i maj 2013.

Af plbold.dk

Jack Rodwell skrev i 2014 under med Sunderland, men siden er det ikke lykkedes ham at vinde en kamp, hvor han har været med fra start for Sunderland.

Dette har givet midtbanespilleren en negativ Premier League-rekord. Han har nemlig ikke vundet i de seneste 32 Premier League-kampe, han har startet inde i. Dermed slår han Darren Moore, der startede 29 kampe for Derby uden sejr. Bemærkelsesværdigt nok sidder Gareth Bale på tredjepladsen. Da han i 2007 kom til Tottenham, startede han inde i hele 22 kampe uden at vinde.

Faktisk har Jack Rodwell ikke vundet en kamp, hvor han startede inde, siden maj 2013, da Manchester City vandt 1-0 over West Brom.

Englænderen har startet inde i seks kampe i alle turneringer i denne sæson. Fem af disse er blevet tabt.

Rodwells sidste Premier League-sejr kom i februar 2016, da Manchester United blev besejret med 2-1, men her fik han blot 15 minutter på banen.

David Moyes' tropper har blot hentet to point i de første ni Premier League-kampe i denne sæson, hvorfor de altså stadig har deres første sejr til gode. 

Hvis Sunderland ikke vinder deres 10. kamp, når Arsenal lørdag kommer på besøg, bliver de én af blot tre klubber, der i Premier League-historien ikke har vundet i de første 10 spillerunder. Dette har Derby (2000) og Blackburn (1996) tidligere prøvet.

Superliga

Optakt: AaB - Hobro IK

Hobro IK skal vinde i Aalborg for ikke at skulle spille for livet mod Vejle Boldklub.

Mere Superliga

Fokus