2016-01-24 20:00
Foto: Frank Augstein/Polfoto

Arsene Wenger tvivler på, at Diego Costa blev ramt, da spanieren søndag blev nedlagt af Per Mertesacker med rødt kort til følge.

Arsenal var ventet i offensiven, da holdet søndag havde besøg af Chelsea i en London-duel af de store. Jagten blev dog vanskelig for hjemmeholdet, da man allerede efter 18 minutter kom i undertal. Willian sendte Diego Costa alene igennem, men friløberen blev stoppet af en glidende Per Mertesacker, der fik Costa nedlagt. 

Situationen kostede rødt kort til tyskeren, og i første omgang lignede det en klar forseelse. Sådan ser Arsenal-manager Arsene Wenger dog ikke på det. Han langer nu ud efter Diego Costa, der ifølge manageren gik efter at få udvist Mertesacker: 

- Costa lykkedes med at få Mertesacker smidt ud. Du kan ikke sige, at det ikke er sandt. Diego Costa har nu fået to af vores spillere udvist i to kampe, så han er meget klog, siger Arsene Wenger til Sky Sports efter kampen og fortsætter:

- I den første kamp, fik han Gabriel smidt ud og nu Mertesacker. Var det en fejl? Rørte Mertesacker ham? Det kan vi ikke sige noget om, så jeg skal hjem og se den igen. Jeg vil ikke angribe Costa, jeg siger blot, hvad der skete, udtaler Wenger.

Netop Diego Costa scorede kampens enlige mål kort efter udvisningen, da han udnyttede et flot indlæg fra Branislav Ivanovic.  

 

SENESTE NYT...
OP | NED