2016-03-23 13:03
Foto: John Walton/Polfoto

Med kvalifikation til europæisk fodbold inden for rækkevidde har West Ham indledt en jagt på en ny topangriber.

Både Leicester, Tottenham og West Ham har for alvor trådt i karakter denne sæson. De tre London-klubber er alle inden for rækkevidde af Champions League-fodbold i næste sæson og i forbindelse med det, leder sidstnævnte efter kvalitet til truppen. 

Det er primært i offensiven, at West Ham leder efter en topangriber der kan nyde godt af Dmitri Payets kreative kvaliteter. Tidligere på ugen har Edin Dzeko været sat i forbindelse med et £20 mio.-skifte til London, men nu er en anden spiller dukket op i transfermøllen, nemlig Liverpools Christian Benteke. 

Den belgiske angriber har offentligt kritiseret Jurgen Klopp for at ignorere ham i Liverpool, og derfor tyder noget på, at han ikke vil være afvisende over for et skifte væk fra Anfield. 

Ifølge Mirror, kan West Ham derfor være udvejen for belgieren, der kom til Liverpool for godt 320 millioner kroner. Til avisen udtalte klubbens bestyrelsesformand David Sullivan ligeledes, at de gerne ville hente ham til klubben. 

- Problemer er, at han er på en så kæmpestor løn, at klubben ikke har råd til ham. Men han er en spiller, vi beundrer, siger han. 

Efterfølgende skiftet fra Aston Villa underskrev Benteke en 1,2 mio. kr. pr. uge-kontrakt med Merseyside-klubben. 

West Ham har tidligere handlet et stort angriberflop i Liverpool i form af Andy Carroll, der også blev hentet for samme beløb. To sæsoner senere rykkede han derfor videre til Boleyn Ground for cirka det halve. 

 

SENESTE NYT...
OP | NED