Real Madrid har budt på 21-årige Martin Benitez fra Independiente, men argentinerne vil ikke lade sig lokke.

Martin Benitez er kun 21 år gammel. Alligevel er han en fast del af storholdet Independiente, og har siden sin debut i 2011 imponeret for alvor. Så meget at der nu er kommet europæisk interesse for spilleren, hvor det er de helt store klubber, der byder sig til. Senest har rygterne gået på, at Real Madrid har vist interesse for Benitez. 

Det er et rygte, der nu bliver bekræftet hos Independiente. Her kan man dog melde, at man ikke har tænkt sig at slippe stortalentet, selvom Real Madrid er i den anden ende. Det bekræfter klubbens vicepræsident, Noray Nakis: 

- Martin Benitez er en meget vigtig spiller for os. Vi vil ikke acceptere tilbuddet fra Real Madrid for så at se Benitez blive udlejet til en anden klub. Real Madrid vil have ham til en anden klub, så han kan samle erfaring. Martin er en dygtig spiller med et stort potentiale. Han skal ikke væk, medmindre han skal direkte ind og spille fast på deres hold, siger Nakis til AS. 

Om Real Madrid vil forsøge at lokke Martin Benitez og Independiente med yderligere et bud før deadline vides endnu ikke. 

SENESTE NYT...
OP | NED