• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division Morten Jørgensen

Real Madrid-præsident vil gerne have Hazard: Vi har forsøgt i flere år

Foto: Getty Images

Florentino Perez afslører, at Real Madrid gennem flere år har forsøgt at hente Eden Hazard til klubben.

Af Morten Jørgensen

Der er efterhånden en klar tro på, at Eden Hazard i morgen aften spiller sin sidste kamp for Chelsea. Herefter forventes belgieren at forlade den engelske klub for at slutte sig til Real Madrid.

Det er et skifte, Real Madrids præsident meget gerne ser ske, og han fortæller i et interview med Onda Cero, at den spanske storklub længe har arbejdet på at sikre sig Chelsea-stjernen.

- Vi har prøvet i flere år at gøre Hazard til Real Madrid-spiller, men vi har ikke opnået det endnu. Jeg vil rigtig gerne have Hazard til at komme til Real Madrid, og jeg håber virkelig, at han kommer. Han er en af de bedste fodboldspillere, siger Florentino Perez.

28-årige Eden Hazard har kontraktudløb med Chelsea næste sommer, og hidtil har han afvist at forlænge sin kontrakt med den engelske storklub, der kun meget nødigt vil slippe sin største offensive profil.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.