• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division Mikkel Sloth

Zidane efter ny skuffelse: Vi skal give mere

Zidane efter ny skuffelse: Vi skal give mere
Foto: David Ramos/Getty Images

Real Madrid smed endnu engang point, da de måtte nøjes med 1-1 ude mod Leganés, og det huer selvsagt ikke træner Zinedine Zidane

Af Mikkel Sloth

Der har været forbedring at spore i Real Madrid, siden Zinedine Zidane overtog tøjlerne efter den fyrede Santiago Solari. Men franskmanden har ikke formået fuldstændig at få bugt med holdets ustabilitet, der betyder, at de nu har smidt point hele 13 gange i sæsonen.

Ni nederlag og fire uafgjorte er det blevet til, og det sidste af sidstnævnte faldt mandag aften på udebane mod Leganés. Her stod danske Martin Braithwaite for oplægget til Leganés' føringsmål, inden Karim Benzema scorede til slutresultatet 1-1.

Det er selvfølgelig ikke tilfredsstillinde for den sejrsvante storklub, og derfor vil træner Zinedine Zidane kræver mere af både sig selv og sine spillere.

- For mig som træner og dem som spillere skal vi blive ved med at prøve. Vi skal prøve at præstere bedre, for det er vores pligt. Vi havde ikke en god første halvleg, men vi blev bedre efter pausen. Skal skal alle give en smule mere, lyder det fra Zidane.

Efter den skuffende sæson er Real Madrid placeret på en uvant tredjeplads i tabellen, fire point efter Atletico Madrid på andenpladsen. Ærkerivalen FC Barcelona topper tabellen, hele 13 point foran Real Madrid.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC København - AGF

FC København og AGF skal ud i en direkte kamp om andenpladsen i Superligaen. Århusianerne kan gå forbi Ståle Solbakkens mandskab med en sejr.