• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Rygter Victor Risager

Torsdagens rygtebørs (opdat.): Everton jagter tilbagevendt Chelsea-angriber

Foto: Getty Images

Tipsbladet.dk giver dig hver dag de varmeste rygter.

Af Victor Risager

Michy Batshuayi fra Chelsea til Everton
Note: Tidligere på dagen offentliggjorde Valencia, at de har ophævet lejeaftalen med belgiske Michy Batshuayi et halvt år før tid, og derfor drager belgieren tilbage til Chelsea. Det er dog ikke sikkert, at han skal være der særligt længe. Flere medier melder nemlig om interesse fra Everton, der ifølge GOALs oplysninger forbereder et bud på 18 mio. pund på den bomstærke belgier.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Goal

Shinji Okazaki fra Leicester City til Huddersfield.  
Note: 
Noget kunne tyde på, at Phillip Billing, Mathias 'Zanka' Jørgensen og Jonas Lössl skal have en ny holdkammerat. Flere medier melder, at den japanske angriber Shinji Okazaki skulle være tæt på et skifte. Den 32-årige angriber har set langt efter fast spilletid i denne sæson, og Huddersfield har haft mere end svært ved at lave mål, derfor skulle de to parter nu nærme sig hinanden.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Leicester Mercury

Leandro Paredes fra Zenit til Chelsea 
Note: Der har længe været rygter om, at Cesc Fabregas er fortid i Chelsea i dette transfervindue. Chelsea udskyder dog angiveligt handlen med Monaco, fordi de vil sikre sig en midtbaneforstærkning først. Det kunne meget vel blive den 24-årige argentiner Leandro Paredes fra Zenit, som Chelsea angiveligt er ved at forberede et bud på. 
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Metro

Alvaro Morata fra Chelsea til Real Madrid
Note: Alvaro Morata har været sat i forbindelse med et skifte hjem til Spanien, hvor Sevilla står klar til at tage imod den tidligere Real Madrid-angriber. Men nu blander Atletico Madrid sig også i jagten på angriberen, og de vil forsøge at sikre ham på en lejeaftale.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Goal

James Tarkowski fra Burnley til Liverpool
Note:
Liverpool er interesserede i Burnley-stopperen James Tarkowski på en lejeaftale, men det har fået Burnley til at sætte en pris på 415 millioner kroner på den 26-årige forsvarsspiller.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Sun

Manolo Gabbiadini fra Southampton til Sampdoria
Note:
Manolo Gabbiadini ser ud til at forlade Southampton og vende tilbage til sin tidligere klub, Sampdoria, i Italien i en handel til 100 millioner kroner.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: Guardian

Kalidou Koulibaly fra Napoli til Real Madrid
Note:
Manchester United har længe været meldt meget interesserede i Napolis senegalesiske stopper, Kalidou Koulibaly, men nu vil Real Madrid forsøge at hente forsvarsspilleren for næsen af den engelske klub. Spanierne er villige til at betale 750 millioner kroner.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Il Mattino

Aaron Ramsey fra Arsenal til Juventus
Note:
Den walisiske midtbanespiller forventes at forlade Arsenal til sommer på en fri transfer, og han er angiveligt enig med Juventus om en aftale. Læs mere her.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: Sky Sports

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020