• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Lasse Sylvest Mikkelsen

Higuain opfordrer Dybala til at blive

Den argentinske angriber håber, at hans landsmand bliver i Juventus.

Af Lasse Sylvest Mikkelsen

Neymar er ifølge rygterne tæt på et skifte til fransk fodbold og PSG, og hvis det skifte går igennem, kan FC Barcelona kigge mod Juventus i håb om at erstatte Neymar med Dybala.

Men hvis det står til Gonzalo Higuain, så skal hans kollega og angrebsmakker ingen steder, og i Juventus kan han udvikle sig yderligere.

- Dybala er i en god alder, som jeg allerede har oplevet, siger Higuain til Gazetta della Sport og uddyber:

- Jeg tog til Real Madrid, da jeg var 19 år, og jeg var der, til jeg var 25 år, men jeg var i en vigtig klub i lang tid.

 Selv skiftede Gonzalo Higuain i en noget kontroversiel transfer fra Napoli til Juventus sidste sæson, og han erkender da også, at han ikke kan tvinge Paul Dybala til at blive i Juventus.

- Alle vil spille med de bedste spillere. Jeg kan ikke putte en pistol til hans hoved, og sige han skal blive. Alle bør gøre det, der gør dem glade. Men vi ønsker alle, at han skal blive.

En af årsagerne til et eventuelt skifte kunne være, at den unge argentiner ønsker at vinde Champions League, men det kræver ikke nødvendigvis et skifte, siger Higuain.

- Sidste år var vi overbeviste om, at vi kunne vinde Champions League, og vi kom til finalen. Men det er ikke kun Champions League trofæet, som han skal blive her for, men lige så meget for den syvende Scudetto (Serie A titel) og den fjerde Coppa Italia i træk.

Paul Dybala har været to sæsoner i Juventus, siden han kom til fra Palermo i 2015.

Superliga

Mere Superliga

Fokus