Inter hænger på i toppen: Vinder for første gang i Napoli i 22 år

Serie A er næsten halvvejs spillet, og Inter holder fast i toppen efter en meget sjælden sejr over Napoli.

Selvom Inter med op- og nedture i Serie A de seneste 22 år har været i Napoli massevis af gange, så har det altid været et sted, hvor de har haft det meget svært. Inden mandagens kamp havde de ikke vundet der i den omtalte årrække, men nu skete det.

Med en sejr på 3-1 til Milano-klubben, som dermed hænger på i topkampen med Juventus, som vandt med 4-0 over Cagliari tidligere på dagen - og de er på samme pointtal, hvor Inter har en bedre målscore.

Sejren kom på plads efter to scoringer fra holdets topscorer Romelu Lukaku, som først var med i et kvikt kontrastød, som han afsluttede med et skud, som gik ind via den ene stolpe. Dernæst lavede han et mål, hvor Napolis målmand koksede fuldstændig og lod et forsøg, som ramte ham lige på ind.

Lige inden pausen fik Napoli reduceret med et mål få minutter før pausen fra Milik. Efter pausen udbyggede Inter dog føringen med en kasse fra Lautaro Martinez efter 62 minutters spil, som reelt lukkede kampen.

Næste opgave for Inter er mod Simon Kjærs Atalanta, mens Juventus skal møde Roma.

Inter vandt deres seneste mesterskab i 2010.