Lazio og Verona spændte ben for hinanden

Med en scoring dybt ind i kampens overtid, sikrede Stefano Mauri Lazio et enkelt point i mødet med Verona. Begge klubber får nu svært ved at nå Europa League.

Lazio og Verona skulle i dag slås om, hvem der kan holde sig inde i kampen om den sidste Europa League-kvalifikationsplads, men med slutresultatet 3-3 formåede de to klubber i stedet at spænde ben for hinanden.

Således har begge hold nu fire point op til femtepladsen, idet der resterer to runder.

Balde Diao Keita bragte Lazio i front efter en halv times spil, men gæsternes Marquinho fik udlignet syv minutter senere.

Romerne gik dog igen i front efter præcis en time, takket være en scoring Senad Lulic, men hurtigt efter sørgede Juan Manuel Iturbe for, at Verona hurtigt fik udlignet.

Da Romulo til gengæld gav gæsterne føringen med syv minutter igen, så det ud til, at Verona skulle løb med sejren, og det hjalp ikke Lazio meget, at Senad Lulic så rødt med fire minutter igen.

Men dybt inde i kampens overtid begik Veronas Michelangelo Albertazzi et straffespark og inkasserede samtidig direkte rødt.

Stefano Mauri brændte dog i første omgang straffesparket, men sparkede til gengæld Lazio på 3-3 på den efterfølgende ripost.