2016-01-15 20:46
Foto: Antonio Calanni/Polfoto

Milan og Mr Bee nærmer sig efterhånden de sidste møder inden en endelig handel er på plads, og 48 procent af aktierne går til asiaten.

Samtidig med at rygterne svirrer omkring, at Milan vil fyre klubbens træner Sinisa Mihajlovic, så bliver der nu meldt om, at klubben er ved at få detaljerne om et salg af klubben på plads. 

Det har været længe undervejs, hvor Bee Taechaubol, der også bare går under navnet 'Mr. Bee', har været på vej til at købe en andel af klubben. Men nu skulle det endelig være på plads. Det skriver MilanNews.

Silvio Berlusconi vil sælge 48 procent af aktierne, og han er derfor rejst til Kina for at få afsluttet handlen. Her vil de gøre alt for at få gjort handlen færdig i løbet af natten. Det har dog længe været forsinket. Tidligere havde Berlusconi udtalt, at aftalen ville være på plads i december. Det blev den som bekendt ikke.

Mr Bee har dog i denne omgang en ny rådgiver ved sin side, forlyder det. Her er formålet angiveligt at få de største punkter af vejen, så man hurtigst muligt kan få afsluttet aftalen, så Mr Bee efter lang tids venten kan komme ind i den italienske klub.

I øjeblikket er Milan på ottendepladsen i Serie A, hvor de har 12 point op til førstepladsen, som Napoli sidder på. I weekenden møder Milan hjemme Fiorentina i en kamp.

SENESTE NYT...
OP | NED