Roma klar til kvartfinale efter nem sejr

Serie A-klubben er videre i Coppa Italia efter en 4-0 sejr over Entella fra den tredjebedste række.

AS Roma spadserede sig mandag aften direkte i kvartfinalen i den italienske Coppa Italia. En sejr på 4-0 over Serie C-klubben Entella var mere end rigeligt for hovedstadsklubben, den havde den tidligere FCK-keeper Robin Olsen på mål.

Der skulle kun gå 20 sekunder af kampen, før Patrik Schick havde bragt Roma foran. Kort før pausen gjorde Ivan Marcano det til 2-0.

To minutter inde i anden halvleg var Schick på pletten igen, da han konverterede et kontraangreb til en 3-0 scoring.

Efter 75 minutter meldte Javier Pastore sig også ind i målscoringskampen, da han bragte hjemmeholdet på 4-0.

AS Roma får formentlig mere modstand i kvartfinalen, hvor Fiorentina venter. Kampen spilles om to uger.