Ronaldo-løse Juventus smed point mod bundhold

Juventus måtte nøjes med et enkelt point, efter de blot spillede 1-1 på udebane mod Lecce. Nu risikerer de at miste førstepladsen

Superstjernen Cristiano Ronaldo blev sparet, da Juventus lørdag eftermiddag var på besøg hos bundholdet Lecce, de før kampen blot var et enkelt point over nedrykningsstregen.

Selv uden Ronaldo var Juventus kæmpe favoritter, men den værdighed formåede de mangedobbelte mestre ikke at leve op til, da det blot blev til et enkelt point fra en kamp, der blev afgjort af straffespark.

Kort efter pausen blev Miralem Pjanić fældet på kanten af feltet, og det efterfølgende straffespark tog Paulo Dybala sig stensikkert af - Men glæden var dog kortvarig for gæsterne.

Kun cirka fem minutter senere var det nemlig Lecces tur til at få et straffespark, da Matthijs de Ligt var uheldig med at have arm på bolden, og Matteo Mancosu var usvigelig sikker, da han udlignede fra 11-meterpletten.

Med det ene point ligger Juventus fortsat på førstepladsen i Serie A, men med kun to point ned til Inter, som dermed kan overtage førstepladsen, hvis de vinder over Parma senere lørdag.