Stor Milan-skuffelse: Missede top fem

AC Milan kunne spille sig i top fem i Serie A med sejr ude over Sassuolo, men sådan skulle det langt fra gå.

Der var for alvor noget på spil søndag, da AC Milan gæstede Sassuolo i Serie A. Værterne kunne med sejr spille sig tæt på netop AC Milan, mens gæsterne med sejr kunne bringe sig i top fem for en stund. Kampen på banen kom Sassuolo dog bedst fra, og vandt med 2-0 trods slutfasen i undertal.

AC Milan startede dog godt. Efter seks minutter kom Keisuke Honda tæt på at bringe gæsterne foran i to omgange, men en stor redning og manglende skarphed kostede. I stedet var det hjemmeholdet, der slog til. Efter et hjørnespark tæt på den halve time havnede bolden hos Alfred Duncan, der bragede den i netmaskerne til 1-0. Cifre der stod ved pausen.

I anden halvleg blev det ikke meget bedre for AC Milan. Sassuolo havde de største chancer, og det var naturligt, da Nicola Sansone med tyve minutter igen scorede fra tæt hold efter en god frispilning og gjorde det til 2-0. Alligevel fik AC Milan en chance til sidst. Gregoire Defrel blev smidt ud efter to gule kort, og det fik gæsterne frem.

Det fik AC Milan dog ikke nok ud af, og Sassuolo kunne efter slutfløjt juble over tre points, der sender holdet tæt på toppen, mens AC Milan aflyser turen ind i top fem.

Helt i toppen trækker Juventus fra Napoli med 0-2 sejr ude over Atalanta. Barzagli og Lemina stod for målene i det opgør.