Zlatan afgjorde danskerduel med akrobatisk scoring

Jens Stryger Larsen og Simon Kjær var begge med, da AC Milan søndag vandt 2-1 over Udinese.

To hold fra hver sin ende af Serie A-tabellen mødtes i søndagens første kamp fra den bedste italienske række, da Udinese fik besøg af AC Milan. Her var Jens Stryger Larsen i øvrigt med fra start, mens Simon Kjær som sædvanligt havde fundet vej til Milans centrale forsvar.

Bedst har Milano-klubben naturligvis været indtil videre, og det var også gæsterne, der fik den bedste start. 11 minutter inde i opgøret sendte Alexis Saelemaekers således en bold fra Rafael Leão snært forbi Udinese-buret.

1-0 blev det til gengæld syv minutter senere, hvor Zlatan Ibrahimovic på kanten af feltet fik lagt bolden af til Franck Kessie, som hamrede den ind under overliggeren.

1-0 var stillingen også, da der blev fløjtet til pause.

Få minutter inde i anden halvleg blev der imidlertid ændret på dette, da Alessio Romagnoli nedlagde Ignacio Pussetto. De langsomme gengivelser viste, at Milan-stopperen ramte bolden, men situationen blev ikke kigget igennem af VAR, så Rodrigo De Paul kunne udligne fra ellevemeterpletten.

Så måtte Stefano Piolis tropper på jagt efter en scoring igen, men det viste sig at blive en svær opgave. AC Milan måtte i hvert fald vente indtil det 83. minut på den anden scoring - og ikke overraskende var det Zlatan, der blev redningsmanden.

En løs bold var røget op i luften i Udinese-feltet, og selvom svenskeren havde ryggen til mål, formåede han at sparke den forbi Juan Musso.

Dermed sluttede det atter med en AC Milan-sejr, hvorfor Simon Kjær og co. også er sikre på at holde fast i førstepladsen, når resten af rundes kampe er spillet. Udinese er under nedrykningsstregen med tre point for seks kampe.