Skandinavien

Mike Jensen-assist sikrer Rosenborg livsvigtig sejr

En sen scoring fra den danske kaptajn holder liv i de norske mestres spinkle håb om nye guldmedaljer.

Sæson startede forfærdeligt for Rosenborg i Eliteserien, men med fire sejre i de seneste fem kampe har de halet gevaldigt ind på de øvrige hold.

Den stime skulle de fortsætte torsdag aften ude mod Ranheim, og det lykkedes med en 2-3-sejr på en meget sen scoring på oplæg af anfører Mike Jensen.

Det var da også gæsterne, der fik den bedste start i lokalopgøret. Knap en halvtime inde i opgøret gjorde Samuel Adegbenro det til 1-0 for danskerklubben.

Føringen holdt dog kun til kort inden pausen, da Vegar Hedenstad med et selvmål udlignede for hjemmeholdet.

I anden halvleg gav Babajide Akintola, der tidligere har spillet i FC Midtjylland og Thisted FC, Rosenborg føringen tilbage, men den holdt kun til fem minutter før tid.

Ranheim fik nemlig udlignet med få minutter igen, men gæsterne gav ikke op, og få minutter senere kunne Alexander Söderlund give dem alle tre point efter oplæg fra Mike Jensen.

Sejren betyder, at Rosenborg efter 14 kampe har 21 point. Molde fører Eliteserien med 29 point for samme antal kampe, mens både Bodø/Glimt og Odd med henholdsvis 26 og 25 point for 12 kampe kan overhale dem.

Mens Mike Jensen spillede hele kampen, var Nicklas Bendtner vanen tro slet ikke en del af truppen.