FCK-emne og stort målmandstalent kan ende i Premier League
2016-01-23 21:09
Foto: Arkiv

Hold fra næsten hele verden er ude efter Søren Rieks, som klubben har sat et prisskilt på fem millioner på.

Den tidligere EfB-spiller Søren Rieks har masser af succes i det svenske, hvor han i sidste sæson blev IFK Göteborgs topscorer i den svenske liga med ti scoringer. Det har vækket interesse rundt om i verden for spilleren.

Det skriver den svenske avis Expressen lørdag aften.

Det er særligt eksotiske lande som Tyrkiet, Kina og De Forenede Arabiske Emirater, der har meldt sig interesseret, men der skulle også være følehorn ude efter spilleren fra spanske klubber, forlyder det.

Den svenske avis har dog ingen klubnavne hold på de hold, som skulle være ude efter vestjyden. Dog at det ene hold skulle være et midterhold i rækken. Expressen kan tilmed fortælle, at prisen for Søren Rieks skulle ligge på omkring fem millioner kroner. Det vurderes, at de to hold ikke skulle have problemer med at betale penge i den størrelsesorden for den danske offensivspiller.

Hverken spillerens mellemmand eller IFK's sportschef har ville kommentere indgående på historien overfor den svenske avis. 

Søren Rieks har kontrakt med IFK Göteborg til og med 2017. I sommer havde han eftersigende tilbud fra en russisk klub, men valgte at blive i det svenske for at vinde mesterskabet. Det skete dog ikke, da IFK endte på andenpladsen med tre point op til guldholdet fra Norrköping.

SENESTE NYT...
OP | NED