• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Skandinavien Ole Hoffskov

Transferfri Martin Hansen rykker til norsk bundklub

Transferfri Martin Hansen rykker til norsk bundklub
Foto: Strømsgodset

Martin Hansen skal være med til at redde Strømsgodset i den bedste norske række.

Af Ole Hoffskov

Martin Hansen fik for halvanden måned siden ophævet sin kontrakt med FC Basel, og siden har han været på jagt efter en ny klub. Den danske målmand har blandt andet trænet med i Heerenveen, men nu står det klart, at han rykker til norsk fodbold.

Her har den 29-årige keeper underskrevet en aftale for resten af indeværende sæson med Strømsgodset, der har danske Henrik Pedersen som cheftræner.

Strømsgodset er voldsomt presset i denne sæson og er på sidstepladsen i Eliteserien efter 16 spillerunder. Det skal Martin Hansen være med til at rette op på.

- Martin kommer til os med en masse erfaring fra den bedste række i Holland, Schweiz, Tyskland og Danmark. Han er en stor personlighed og er præcis den ledertype, vi har brug for i den situation, vi befinder os i. Vi er meget glade for aftalen med Martin, siger Jostein Flo, der er sportschef i Strømsgodset, til klubbens hjemmeside.

Danskeren er glad for aftalen med Strømsgodset, hvor han blandt andre bliver holdkammerat med Martin Spelmann og Mikkel Maigaard.

- Jeg skal bidrage med stabilitet, vindermentalitet og erfaring. Jeg vil også bringe ro og godt humør og få lidt positiv stemning ind i holdet. Nu handler det om at give den maks gas og betale tilbage for den tillid, klubben har vist mig, siger Martin Hansen.

Martin Hansen kan skrive Liverpool, Bradford, Viborg FF, FC Nordsjælland, ADO Den Haag, FC Ingolstadt, Heerenveen og FC Basel på CV'et. 

---------------------------

Se masser af Europa League med Tottenham, Arsenal, AC Milan og Nice med Kasper Dolberg til spotpris på Dplay. SE MERE HER.

Superliga

Optakt: Lyngby BK - OB

To hold, der ikke er kommet specielt godt fra start i denne sæson, mødes i Lyngby i en yderst vigtig kamp.

Mere Superliga

Fokus