• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Mads Bye Marboe

ACH-chef: Griner af, at han opfordrer sine spillere til at snyde

Foto: Getty Images

Bo Henriksen var ikke just tilfreds med, hvordan Glen Riddersholm opfordrede Christian "Greko" Jakobsen til at filme i slutningen af fredagens opgør.

Af Mads Bye Marboe

Der var ikke megen dramatik på banen, da SønderjyskE og AC Horsens fredag aften mødtes i 3F Superligaen og spillede 0-0.

Til sidst udspillede sig derimod en situation, hvor Bo Henriksen grinte højlydt af Glen Riddersholm, som ikke vil give Horsens-træneren hånden efter opgøret.

Og Henriksen forklarede efter kampen, at en opfordring til en af spillerne fra Riddersholm var skyld i uoverensstemmelsen.

- Jeg synes, det er en morsom kommentar. Jeg griner af, at han opfordrer sine spillere til at snyde. Han råber ind til "Greko:" "Hvorfor lader du dig ikke falde?" Det, synes jeg, er over kanten. Det griner jeg lidt af. Og siger, at nu må du sgu lige..., fortæller han til jv.dk. og tilføjer:

- Jeg har ellers et fint forhold til Glen, men når der kommer sådan en kommentar... Det skal vi gøre os for store til, os trænere.

Glen Riddersholm nedtonede efter opgøret episoden over for TV3 Sport, men han mente, at Henriksen udviste mangel på respekt.

Superliga

Mere Superliga

Fokus