• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

AGF-direktør forstår Randers' frustration: Det kan ikke være anderledes

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Jacob Nielsen forstår, at Randers FC er frustrerede over det nye kamptidspunkt for den udsatte Superliga-kamp mellem rivalerne, men understreger, at Divisionsforeningen fastlægger tidspunkterne.

Af Victor Risager

Når den udsatte kamp mellem AGF og Randers FC spilles torsdag den 12. marts, bliver det ikke klokken 18.00, som kampen ellers i første omgang var sat til.

Da FC København skal spille Europa League mod Istanbul Basaksehir klokken 19.00, er Superliga-kampen mellem de jyske rivaler nemlig blevet rykket til klokken 21.00. Og det er ikke faldet i god jord hos alle.

Overfor Ekstra Bladet kalder Randers’ sportsdirektør, Søren Pedersen, det nye spilletidspunkt for ”enormt problematisk”, mens han også fortalte, at Randers var indstillede på at finde en ny kampdato.

I AGF forstår man godt frustrationen, men århusianerne erkender, at de selv er skyld i situationen. 

- Det er jo vores egen skyld. Det er jo os, der aflyste kampen i sin tid, så det er Divisionsforeningen, der fastsætter det spilletidspunkt. Jeg forstår godt, at Randers er ærgerlig over, at det er det tidspunkt. Men det er vores egen skyld, så vi kan ikke tillade os at rette den vrede eller frustration mod andre end os selv, siger Jacob Nielsen, direktør i AGF, til tipsbladet.dk.

Læs også:Otte kampe uden sejr: OB-chef freder Jacob Michelsen

Ønsker I også en ny kampdato?

- Vi ville også gerne spille på et andet tidspunkt, men det er Divisionsforeningen, der fastlægger de tidspunkter, så det kan ikke være anderledes.

Da kampen altså først fløjtes i gang klokken 21.00 på en hverdagsaften, bliver det især svært for børnefamilier at komme på stadion for at se kampen. Og det kommer efter alt at dømme til at få en indflydelse på billetsalget.

- Vi har jo givet folk den fulde returret. Og det er rigtigt, at det er super ærgerligt, for det mest ideelle tidspunkt at spille er søndag klokken 16.00, men det kunne vi bare ikke på grund af vejret og banens beskaffenhed. Så valgte vi jo selv at aflyse den, og vi må leve med det nye tidspunkt.

- Det kommer til at koste på billetsalget på børnesiden, men det er jo ikke tv’s skyld, siger Jacob Nielsen.

Læs også:AaB’er om top seks-chancer: Skal nok have heldet med os

Til gengæld vil de fans, der dukker op på stadion til kampen, kunne glæde sig over en spritny og fin bane, forsikrer Jacob Nielsen.

Arbejdet med at lægge en ny bane på Ceres Park blev således allerede skudt i gang, efter AGF spillede uafgjort mod Hobro IK i Superligaen fredag aften. Og hidtil forløber arbejdet med banen helt efter planen.

- Det går rigtig godt. Selvom det regnede en del i weekenden, følger det planen lige nu, så den skal nok nå at blive klar til kamp. Det er klart, at vi gerne ville have været det her foruden, men nu får vi heldigvis en rigtig fin bane i stedet for, slutter AGF-direktøren.

Til Ekstra Bladet forklarer Claus Thomsen, direktør i Divisionsforeningen, at kampen ikke kan afvikles på en senere dato. 

Læs også:Blackout mod FCK sætter AaB under pres i top-6-kapløb

Læs også:Randers går efter top seks: En skuffelse, hvis det ikke lykkes for os