• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

Ankersen før kontraktudløb: Økonomi spiller da en stor rolle

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Jakob Ankersen siger det, som det er: Når han er transferfri til sommer, vil han gerne tjene gode penge.

Af Anders Dehn

Nogle gange kan det synes som et no-go at tale om penge i fodboldens verden, men det åg lider Jakob Ankersen ikke under. Han siger ærligt til Ekstra Bladet, at han også tager pengene med i betragtning, når han skal beslutte sin fodboldfremtid i løbet af det kommende halve år.

For kantspilleren har kontraktudløb til sommer og skal under alle omstændigheder skrive en ny af slagsen, om det bliver i AGF eller et andet sted. Og når nu han fylder 30 senere på året, har han i sinde at tænke på fremtiden.

Læs også:AGF-chef advarer: Vi har ikke vundet en skid endnu

- Økonomi spiller da en stor rolle, når jeg kan gå på fri transfer. Kan man hive noget ned i sin egen lomme, så gør man jo det. Hvis jeg bare læner mig tilbage, så bliver den portion nok cuttet en del, så det motiverer mig også. Jo bedre jeg selv står, desto bedre kan det blive, siger Jakob Ankersen til Ekstra Bladet.

Han kom til AGF i sommeren 2017 og har i det meste af tiden været fast mand på holdet. I efteråret mistede han dog sin plads på venstre kant til Jon Dagur Thorsteinsson, mens Mustapha Bundu sad tungt på den modsatte side.

Læs også:AGF besejrer tjekkiske mestre efter straffesparkskonkurrence

Ankersen gjorde til gengæld sit til at anbefale sig selv, da AGF lørdag spillede 3-3 mod Slavia Prag i en testkamp på træningslejren i Portugal. Her scorede han nemlig to gange, mens Patrick Mortensen også kom på tavlen.

AGF spiller endnu en kamp ved den såkaldte Atlantic Cup, som træningsturneringen hedder, i morgen. Her er modstanderen BK Häcken. Derefter venter endnu et opgør mod en ukendt modstander.

Læs også:Tidligere AGF-keeper skifter til spansk traditionsklub

Læs også:AGF-boss om transfervindue: Vi har ikke behov for nye spillere

Læs også:Overblik: Superligaens kontraktfrie spillere

Superliga

Mere Superliga

Fokus