Bedst og værst: Da Vestegnen gik i Breaking News
2016-02-28 19:54
Foto: Lars Poulsen/Polfoto

Tipsbladet.dk zoomer ind på opgøret mellem Brøndby IF og Hobro IK.

Tipsbladet.dk på Brøndby Stadion

Brøndby IF - Hobro IK 1-0 (0-0)

1-0 Kamil Wilczek (66)

Kampens bedste:

Brøndby IF:
Teemu Pukki er blevet rykket fra en plads som spidsangriber og ned som hængende angriber, og finnen fik en god start på sin nye position. Godt nok scorede han ikke, men han kom frem til et par gode afslutninger og var en god mand for Brøndby i mellemrummet på midtbanen. Det tegner lovende, hvis Pukki kan smide et par ekstra procenter på, som foråret skrider frem.

Hobro IK:
Nordjyderne har i Babajide Ogunbiyi fået essensen af en gedigen midtstopper, og den tidligere Viborg-mand debuterede stærkt for Hobro på Brøndby Stadion. Han virker til at blive en god makker til Mads Justesen.

Kampens værste:
Johan Larsson har en stille drøm om at komme med til EM, men så skal svenskeren hæve sit niveau gevaldigt. Mod Hobro var højrebacken alt andet end god. Larsson var som sædvanlig dygtig til at komme i overlap, men hans boldbehandling var langt under vanlig standard. Ydermere havde han sit hyr med Mayron George i defensiven. Han slap dog væk med det i denne omgang.

Kampens detalje:
Det var småt med detaljer i kampen - bortset fra et par tunneller - men så var det godt, at Hobro-træner Ove Pedersen bidrog lidt til underholdningen. I første halvleg førsøgte han at igangsætte et hurtigt indkast ved at heade bolden til en Hobro-spiller, men hovedstødet manglede præcision. Ikke desto mindre point for forsøget til den rutinerede cheftræner.

SENESTE NYT...
OP | NED

SUPERLIGA-VIDEO