Tipsbladet.dk har zoomet ind på mandagens Superligabrag mellem FC Midtjylland og Brøndby IF

2-2 Awer Mabil (46’)
3-2 Marc Dal Hende (77’)

Kampens bedste

FC Midtjylland
FC Midtjylland formåede i store dele af kampen mod Brøndby at lægge et gevaldigt tryk på Brøndby – specielt efter dødbolde. Det er skidt nyt for ethvert hold, når midtjyderne har hovedstødsstærke spillere som Onuachu, Kian Hansen og Erik Sviatchenko, men det var Marc Dal Hende, der var den helt store helt. To mål scorede wingbacken efter dødbolde: En fremragende flugter og en matchvindende header. Derudover leverede han endnu en gang en super arbejdsindsats.

Brøndby
Brøndby spillede en god første halvleg, hvor især presspillet frustrerede FC Midtjylland, men efter pausen overtog FC Midtjylland taktstokken. Derfor kan en spiller som Simon Tibbling ikke vælges som Brøndbys bedste. Selvom gæsterne lukkede tre mål ind falder valget på Paulus Arajuuri, der gjorde det rigtigt godt i duellerne med Onuachu og blokerede flere farlig forsøg. Havde Brøndby ikke haft den finske stopper, kunne FCM have scoret fire eller fem mål.

Kampens værste:
Joel Kabongo havde ikke en god kamp for Brøndby. Den unge midtstopper kom ofte til kort i duellerne med Onuachu, og efter pausen så han rigtig skidt ud i flere situationer deriblandt ved Mabils udligning til 2-2.

Jesper Hansen kan heller ikke slippe for at blive nævnt. FCM-keeperen forærede Brøndby et mål, da han tog sig alt for god tid og sendte bolden ud i fødderne på Brøndbys Uffe Bech, der kunne score i tomt mål.

Kampens detalje:
Kampen blev spillet i et fantastisk tempo med masser af chancer, og specielt to mål var aldeles fremragende. Marc Dal Hendes flugter med venstrebenet til 1-1 og Johan Larsson kanonbrag til 2-1 var scoringer i europæiske topklasse.