• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Michael Ehrhorn

Bedst og værst: God bedring Århus

Foto: Getty Images

Hvem løb med overskrifterne og hvem faldt igennem, da AGF søndag havde besøg af Esbjerg fB?

Af Michael Ehrhorn

AGF - Esbjerg fB 1-0 (1-0)

1-0 Jakob Ankersen 40´

Kampens bedste:

AGF:

Niklas Backman har fået rigtig meget ros på det seneste, og der er simpelthen heller ingen vej udenom ham søndag. Drønstærk i defensiven og knusende sikker i hans indgreb. Stærk både i luften og med fødderne, og han holdt sammen på tingene de gange, hvor Esbjerg blev farlige.

Esbjerg fB:

Adrian Petre lykkedes ikke med alt i Århus, men han kæmpede for det og var hele tiden aggressiv og nærgående. Havde flere gode tilløb til chancer, og han var god i opspillet. Manglede slutproduktet men var god på en lunken dag for EfB.

Kampens værste:

Rudolph Austin er drønstærk, men han leverede nogle mærkværdige aktioner med fødderne søndag eftermiddag. Havde nogle underlige sekvenser, hvor han trådte i bolden i bedste Serie 6-stil, mens nogle af hans afleveringer var helt til månen. Især var det ydersiden, den var gal med, og det blev ikke bedre af, at han diskede op med endnu flere fejl, da han ville rette op.

Kampens detalje:

Hvis AGF's fysioterapeuter havde planlagt dejlige fridage i landskamppausen, kan de godt droppe alt om det. For hold da op hvor var kampen hård ved værternes skadesliste. Målmand Eskelinen udgik i pausen, inden Niklas Helenius og Jakob Ankersen begge måtte lade sig udskifte med skader i anden halvleg. Især Helenius så skidt ud, da han humpede fra banen. Den gode massage skal frem, og vi ønsker god bedring!

Superliga

Mere Superliga

Fokus