• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

Bedst og værst: Kasper Kusk blev afgørende i ny rolle

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Tipsbladet.dk zoomer ind på kampen imellem

Af Victor Risager

Silkeborg IF – AaB 0-2 (0-0)
Kasper Kusk, 0-1 (46’)
Kasper Kusk, 0-2 (60’)

Kampens bedste:
Silkeborg IF:

Den nye anfører i Silkeborg IF, Mads Emil Madsen, fortsatte sine fine takter fra efteråret og leverede en fin præstation på værternes midtbane i forårspremieren. Han var sikker i sin boldomgang og lagde adskillige gode afleveringer.

Læs også:SIF'er drømmer om udlandet: Skov var heller ikke helt ung, da han blev s...

AaB:
Det er svært at komme udenom Kasper Kusk, når AaB’s bedste skal kåres. Han er blevet omskolet til angriber, og hidtil har det været en succes. Han leverede således to flotte mål imod Silkeborg, og den 28-årige offensivspiller leverede generelt en god præstation, da han ofte var involveret i AaB’s angreb og altså var kampafgørende med sine to scoringer.

Kampens værste:
Det var egentlig en fin debut af Junior Brumado, men en enkelt situation fra den brasilianske Silkeborg-angriber fortjener at blive fremhævet i denne kategori. Brumado fik således en gylden chance for at score sit første Superliga-mål midtvejs i anden halvleg, da han blot skulle dirigere bolden i et frit mål fra en meters afstand. Det lykkedes dog ikke for brasilianeren, der formåede at sende bolden over mål. Det burde have været hans første Superliga-mål. 

Læs også:FC Nordsjælland glæder sig over forårsprogram: Det giver os en fordel

Kampens detalje:
AaB kom ud som trold af en æske til anden halvleg, og der var knap gået ti sekunder af halvlegen, før Kasper Kusk havde sendt scoringen i mål. I glædesrusen tog Kasper Kusk imidlertid også bolden og sparkede den ud af stadion, hvilket resulterede i et gult kort og en karantæne. AaB må derfor undvære målscoreren, når de i næste spillerunde møder Brøndby IF.

Kasper Kusk lærte dog af fejlen og lod bolden ligge, da han blev dobbelt målscorer et kvarter senere.

Superliga

Mere Superliga

Fokus