Enevoldsen: Vi var langt bedre end FCM
2016-02-29 20:53
Foto: Polfoto/Claus Bonnerup

Vi agerer censor og vurderer spillerne i mandagens Superliga-topkamp mellem FC Midtjylland og AaB.

FC Midtjylland - AaB 1-1 (1-0)
1-0 Jakob Poulsen (42')
1-1 Lukas Spalvis (54')

Kampens bedste: 

FC Midtjylland: 
Vaclav Kadlec havde problemer med at vise sit værd i FC Midtjyllands to kampe mod Manchester United, hvor den dyrtindkøbte tjekke skuffede fælt. Det gjorde han dog bestemt ikke i mandagens møde med Superligaen, hvor han på venstrekampen kom til rette med sin fart og hurtige accelerationer. Han ramte i anden halvleg tilmed overliggeren, og hjalp også Filip Novak godt i defensiven.

AaB:
Rasmus Würtz er en fabelagtig 6'er. Hårdtarbejdende, kommanderende og god i pasningsspillet. Den perfekte balancespiller til AaB's back-and-forth spil. Lars Søndergaard må elske sin kaptajn, der i dag spillede sin bedste kamp i sæsonen.  

Kampens dårligste: 
Mads Kristoffer-Kristoffersen havde mange, mange fejlkendelser i kampen. I slutningen af første halvleg gav han på forkert grundlag straffespark til FC Midtjylland, og af flere omgange gav han ikke frispark, selvom der var det. 

Kampens detalje: 
En glimrende tifo fra AaB's medrejsende fans lød: 'Fremtiden skrives af egne talenter'. Dejligt at se, at en kold mandag aften i februar kan trække så mange udebanefans på stadion. 

SENESTE NYT...
OP | NED

SUPERLIGA-VIDEO