Bedst og værst: Stærk anden halvleg sikrede Vejle-point

Vendsyssel FF - Vejle Boldklub 1-1 (1-0)
Mads Mikkelsen, 1-0 (45')
Rasmus Lauritsen, 1-1 (61')

Kampens bedste:
Vendsyssel FF

Vendsyssel FF har lukket mange mål ind i denne sæson, men mod Vejle Boldklub var deres forsvar i store dele af opgør stærkt. De tillod således stortset ingen chancer i en stærk første halvleg, og forsvarsprofilerne Sander Fischer og Alexander Juel Andersen holdt Vejles offensivprofiler Allan Sousa og Imed Louati fra fadet i store dele af opgøret.

Vejle Boldklub:
Der var ikke mange gode Vejle-præstationer i første halvleg, men i anden halvleg var holdet som forvandlet. En spiller, der i den grad spillede sig op, var anfører Jacob Schoop, som gik forrest og leverede en flot anden halvleg. Han krydrede desuden præstationen med et fornemt oplæg til Vejles udligning.

Kampens værste:
For anden kamp i træk kan Pavol Bajza ikke være tilfreds med sin præstation. Den slovakiske målmand så igen ikke godt ud, da Vendsyssel FF bragte sig på 1-0 på en afslutning, Bajza formentlig burde have taget.

Kampens detalje:
Jacob Schoops oplæg til Rasmus Lauritsen udligning var en flot detalje. Den erfarne Vejle-anfører sendte bolden ind i hovedet på en helt fri Lauritsen med ydersiden og viste samtidig god teknik og flot overblik.