Bedst og værst: Vanvittigt hals-spark af Randers-indskifter

Randers FC – FC København 0-2 (0-1)
0-1 Rasmus Falk (22.)
0-2 Dame N'Doye (78.)

Kampens bedste:

Randers FC: Nicolai Poulsen har fået frataget sit anførerbind, men han kæmper stadig rundt på midtbanen, hvor han leverede et godt stykke arbejde. Benjamin Stokke kom også frem til flere chancer, men manglede at udnytte dem.

FC København: Peter Ankersen gør sig klar til at blive solgt til sommer. Det kan man se, for han er godt nok skarp for tiden. Defensivt udfyldte han sine pligter og fik sat vigtige blokeringer ind, og offensivt var han en konstant trussel på kanten.

Kampens værste: Emil Riis blev skiftet ind efter 71 minutter, men han nåede kun at spille i fire minutter, inden han blev vist ud. I en duel fik han sparket Denis Vavro i halsregionen. Utrolig dumt af det unge angrebstalent.

Kampens detalje: Det er ikke mange steder, FC København har det svært, men ude mod Randers FC har de ikke den bedste statistik, hvor de kun har vundet en ud af de sidste seks kampe. I dag fik de dog forbedret den statistik med sejren på 2-0.