• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

Brøndby-back frygter ikke FCM: Det betyder ikke så meget, hvem vi møder

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Anthony Jung og Brøndby IF får ikke en sværere opgave end FC Midtjylland, men den tyske back frygter ikke Superligaens pt. bedste hold.

Af Anders Dehn

I gennemsnit har FC Midtjylland næsten fået ét point mere end Brøndby IF hver runde i denne sæson. I løbet af 18 kampe er topholdet trukket 16 point væk fra søndagens modstander, så det generelle styrkeforhold synes at være klart nok.

Det er dog ikke ensbetydende med, at troen på egne evner eller på en sejr fejler noget i Brøndby. Det beretter backen Anthony Jung, der særligt på hjemmebane føler, at hans hold altid kan vinde.

Læs også:Optakt: Brøndby IF - FC Midtjylland

- Det betyder ikke så meget, hvem vi møder – vi tror altid på sejr på Brøndby Stadion. At spille foran vores egne fans og på vores egen bane giver os altid et ekstra boost og tro på sejr. Vi er i gang med en god træningsuge og ser frem til kampen, siger Jung ifølge brondby.com.

Historien bakker da også tyskerens fornemmelse op. Brøndby klarer sig traditionelt godt mod FC Midtjylland på hjemmebane. De midtjyske gæster har således vundet bare ét af de seneste 12 besøg på Vestegnen.

Læs også:Brøndby passer godt på skadede Joel Kabongo

Brøndby kommer med to 2-1-nederlag i frisk erindring, mod henholdsvis AGF og FC København, men Anthony Jung tror på, at det går bedre mod ligaens førerhold.

- Det bliver den næste hårde kamp efter AGF og FCK. Vi møder nummer ét i Superligaen, og de er det hold, der har lukket færrest mål ind. Så det bliver svært at score mod dem, men jeg er sikker på, at vi vil få skabt nogle chancer, og gør vi det, så skal vi bare sørge for at få noget ud af dem. Vi får nok ikke mange chancer, så det er vigtigt, at vi er effektive og scorer på dem, vi får, siger han.

Der er kickoff fra Brøndby Stadion søndag klokken 18.

Læs også:FCM-duo kæmper med sprudlende Lyngby-spiller om Superliga-pris

Læs også:FCK fik fingrene i islandsk talent: Besøgte også Brøndby

Læs også:Officielt: Auri Skarbalius ny cheftræner i HB Køge

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020