• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Mikkel Sloth

Brøndby dropper tanken om at skille sig af med udskældt back

Foto: Jan Christensen/Getty Images

I efteråret var Jens Martin Gammelby langt fra startopstillingen i Brøndby, og en salg eller en udlejning lå i kortene. Men nu har tingene ændret sig

Af Mikkel Sloth

Hvad der lignedne et oplagt salg eller udlejning, ser nu ud til at ende med en ny chance til Brøndbys Jens Martin Gammelby. Det fortæller de blå-gules fodbolddirektør, Carsten V. Jensen, til podcastet BrøndbyLyd ifølge 3point.dk.

Der var store forventninger til Jens Martin Gammelby, da han i sommeren 2018 skiftede til Brøndby som den nye mand til højre back og Johan Larssons afløser. Her beltate de angiveligt omkring seks millioner kroner til Silkeborg, men han formåede aldrig at slå svenskeren af holdet, og heller ikke da Larsson forlod den københavnske vestegn fik Gammelby sat sig på positionen.

Læs også:Brøndby åbner det nye år med sejr

Før denne sæson kom Johan Larsson tilbage, og med også Kevin Mensah foran Gammelby i køen virkede det henover efteråret oplagt, at Brøndby skulle skille sig af med den tidligere Silkeborg-spiller. Men nu hvor Larsson ikke har fået forlænget sin kontrakt med Brøndby, er vejen til spilletid kortere. Og derfor kan det give mening for Brøndby at give Gammelby en ny chance, fortæller Carsten V. Jensen, som også gerne ser investeringen i højre back betale sig tilbage.

- Vi skal jo kigge på spillerne og deres foretrukne position. Og så se; hvad er der af alternativer for trænerne? Og det er klart, det giver sig selv… hvis det blev til at Larsson ikke er her, så er der en spiller mindre til backpladserne. Og vi skal også erkende, at vi har lavet en stor investering i Jens Martin. Og der skal vi jo selvfølgelig også have tålmodigheden til at træffe de rigtige beslutninger, siger 'CV' og fortsætter:

Læs også:BIF-træner roser bænket back: Ikke en finger at sætte på professionalismen

- Men det der måske tidligere på efteråret igen lå til at måske godt at kunne blive en udleje eller en permanent aftale med en anden klub, – hvis der opstod en situation – det tror jeg i højere grad også trækker mod at Jens Martin tager handsken op og giver den en skalle mere. Og så ser om han ikke kan få taget de skridt i Brøndby, som han skal tage for at etablere sig, afslutter fodbolddirektøren.

Læs også:Brøndby forlænger kontrakten med udlejet midtbanespiller

Læs også:Brøndby-boss: Forventer at forlænge med disse tre spillere

Læs også:Maxsø vil følge efter Wilczek