• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

Brøndby sender islandsk U-landsholdsspiller hjem: Vil spille på førsteholdet

Efter to år i Brøndby IF vender Agust Hlynsson hjem til Island. Her skal han spille for Reykjavik-klubben Víkingur. Og spille er netop, hvad han skifter for.

Af Anders Dehn

Selv om han kun lige er fyldt 19 år, har Agust Hlynsson prøvet lidt af hvert. Han har både været en del af Norwichs akademi, spillet to år i Brøndby IF og fået 24 U-landskampe for Island. Nu håber han, at han snart kan kalde sig fast spiller på et førstehold.

Islændingen skifter nemlig til Víkingur i sit hjemland for at spille kampe for et seniorhold. Brøndby bekræfter på klubbens Twitter-profil, at Hlynsson fra dags dato bytter Vestegnen ud med Reykjavik.

Læs også: Brøndby-chef: Omlægning af spillestil var et benspænd for Masterclass

Spilleren forklarer selv på Instagram, hvorfor han har truffet den vanskelige beslutning.

- Efter to fremragende år som spiller for Brøndby IF, hvor jeg har lært en ny spillestil og fået nye venner, har jeg besluttet at skifte videre efter en meget svær beslutning. Jeg mente, at tiden var inde til, at jeg begyndte at spille førsteholdsfodbold, så jeg er taknemmelig for, at Brøndby forstår mit ønske. Tak for alt, BIF, trænere, stab og spillere, skriver han.

Agust Hlynsson, der er central midtbanespiller, har optrådt 15 gange for Brøndbys U19-hold i denne sæson og scoret tre gange. Han er også en del af U19-landsholdet i Island. Han nåede ikke at få debut for Brøndbys førstehold.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Brøndby IF - AGF

AGF jagter sæsonens anden sejr og den første på Brøndby Stadion siden 2007. Brøndby IF jagter topholdene FC København og FC Midtjylland.