• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

Falk før FCM-møde: De har været rigtigt stærke denne sæson

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Når landsholdspausen er forbi, venter der et topmøde i Superligaen mellem FC København og FC Midtjylland. Rasmus Falk glæder sig.

Af Kenneth Jensen

Han er en af de spillere, der ikke er i landsholdstjeneste, så den tidligere OB'er Rasmus Falk kan bruge masser af tid på at forberede sig til det kommende Superliga-opgør.

Og det er da heller ikke et hvilket som helst opgør, der venter, det er et møde mellem FC København og FC Midtjylland. De to klubber, der ligger et og to i tabellen.

Lige nu har klubberne begge 35 point og er 10 foran Esbjerg på tredjepladsen, så guldet skal formentlig fordeles mellem de to mandskaber. Derfor gælder det om at udnytte mulighederne for at trække fra konkurrenten.

Det har FC Københavns Rasmus Falk i sinde at gøre, og forberedelserne til kampen mod de forsvarende mestre er i gang, selv om FCK mangler ni mand, der er afsted i landsholdstjeneste.

- Det gør selvfølgelig, at vi ikke kan forberede os så længe med alle mand på træningsbanen, men jeg synes, at vi har fået skabt så stærkt et fundament på holdet, at vi nok skal stå skarpe til kampen. FC Midtjylland har været rigtigt stærke denne sæson igen, men selvom vi har tabt de seneste kampe mod dem, så har det været helt lige opgør, og det forventer jeg, at det bliver igen - bare med os som vinder denne gang forhåbentlig. Jeg håber, at der også kommer en masse FCK-fans på tribunerne, så vi har en fed kulisse til så stor en kamp, siger Rasmus Falk til klubbens hjemmeside.

Som Rasmus Falk gør opmærksom på tabte FCK senest, klubben mødte FCM. Det var i Sydbank Pokalen og i et opgør, der blev spillet i Herning. FC København stillede med flere spillere fra truppens bredde, så det var nok ikke helt et retvisende billede på styrkeforholdet mellem de to mandskaber. Det billede ser man formentlig søndag den 25. november.

---------------------------

Se OB - FC Nordsjælland og Randers - AGF i weekendens Superliga på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus