Lillebror Sanneh ser frem til FCM-chance: Vil arbejde hårdt på at imponere
2016-01-16 09:57

Den danske landsholdsforsvarer har ønsket en ny udfordring længe, og nu ser det ud til at ske.

Erik Sviatchenko har adskillige gange været kædet sammen med udenlandske klubber med hensyn til en potentiel transfer, men først nu ser det ud til, at et skifte bliver en realitet. 

Ifølge BT så skifter den danske landsholdsforsvarer nemlig til Celtic. Her skulle Sviatchenko nemlig kun være et lægetjek fra at have aftalen på plads, og det lægetjek skulle angiveligt finde sted i dag, lørdag. 

Sviatchenko vil i Celtic få masser af nordiske kollegaer. Træneren er nemlig norske Ronny Deila, mens både Stefan Johansson og Mikael Lustig også er på kontrakt i det skotske. 

I sommerens transfervindue var Sviatchenko tæt på et Premier League-skifte til Norwich, men nu må han i stedet nøjes med den skotske Premier League, hvor han dog, i modsætning til i Norwich, vil kunne kæmpe med om europæisk fodbold og pokaler - et skifte Morten Duncan Rasmussen også foretog for en del sæsoner siden. Noget der ikke var den store succes. Tidligere har både Thomas Gravesen og Morten Wieghorst dog nydt succes i klubben. 

SENESTE NYT...
OP | NED

SUPERLIGA-VIDEO