• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Sylvester Guldberg Røn

FCK-kreatør: Skal stræbe efter at blive endnu bedre

FCK-kreatør: Skal stræbe efter at blive endnu bedre
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Selvom FC København vandt mesterskabet på suveræn vis i sidste sæson, så vil Rasmus Falk stadig se fremgang i den nye sæson.

Af Sylvester Guldberg Røn

Den nye sæson i 3F Superliga blev fredag aften skudt i gang, da FC Midtjylland slog Esbjerg med 1-0. Søndag er det de forsvarende mestre fra FC København, der skal tage hul på den nye sæson i landets bedste fodboldrække. 

FC København var suveræne i sidste sæson, og med flere markante indkøb går de ind til sæsonen som store favoritter til at genvinde guldet. Den kreative midtbanespiller Rasmus Falk afviser dog, at mestrene hviler på laurbærerne. 

- Sulten og ærgerrigheden er den samme, og det skal den også være. Vi starter fra nul, og vi kan ikke leve på sidste års bedrifter. Vi skal stræbe efter at blive endnu bedre, siger Rasmus Falk til klubbens hjemmeside. 

FC København har leveret skuffende resultater i opstarten, og efter mesterskabet blev sikret i sidste sæson, og det har ikke været godt nok, erkender Falk. 

- Hvis jeg skal være helt ærlig, så hader jeg at tabe - også på træningsbanen og i træningskampe. Men resultaterne i træningskampene og i de tre kampe efter, at vi havde sikret os guldet, piller ikke ved den overordnede tro på, at vi nok skal være der, når det gælder. Vi glæder os til at komme i gang igen, siger Rasmus Falk.

Der er kampstart mellem OB og FC København denne søndag klokken 16.00. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus