• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

FCK venter med Bendtner-beslutning: Fire måneder er jo ikke meget tid

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Ståle Solbakken vil give Nicklas Bendtner maksimal tid til at gøre sig fortjent til en ny kontrakt. FC København-manageren tager ingen beslutning, før efterårssæsonen er slut.

Af Anders Dehn

Nicklas Bendter skiftede til FC København på transfervinduets sidste dage, og dermed havde angriberen udsigt til lige knap fire måneder på kontrakt hos mestrene. Og manager Ståle Solbakken tager ikke nogen beslutning om, hvorvidt han skal forlænge med Bendtner, før alle månederne er gået.

Det var nemlig aftalen fra start: Bendtner får alle efterårets resterende måneder til at overbevise om, at han skal have en ny aftale. Så Solbakken lader halvsæsonen spille færdig, før han enten siger farvel eller forlænger.

Læs også:Optakt: Dynamo Kiev - FC København

- Når sæsonen er færdig, skal vi snakke sammen om hans fremtid. For fire måneder er jo ikke meget tid. Vi har aftalt fra dag et, at vi ikke kommer til at snakke om det under sæsonen, siger Ståle Solbakken til BT.

Nicklas Bendtner kom blandt andet til FCK, fordi klubben skulle bruge en gardering, mens Jonas Wind og Dame N'Doye sad ude med skader. Mens Wind formentlig misser resten af sæsonen, er N'Doye tæt på at gøre comeback.

Læs også:N'Doye misser også Kiev-kamp - men gør comeback i næste uge

Som Solbakken sagde forleden:

- Han er ikke med i truppen til kampen mod Dynamo Kiev, men hvis der ikke kommer en reaktion, håber vi, at han er tilgængelig engang i næste uge. Vi har tre kampe, men om det bliver den første, anden eller tredje kamp, ved jeg ikke.

FC København møder Dynamo Kiev torsdag aften, mens næste uge ganske rigtig byder på tre kampe: AGF mandag, pokalkamp mod FC Nordsjælland torsdag og til sidst Superliga-opgøret mod SønderjyskE søndag.

Læs også:Fjendetjek: Ukrainsk landsholdsspiller bliver en håndfuld for FCK

Læs også:Godt nyt for FC København: Første gang nogensinde

Læs også:Kortglad tyrker passer fløjten i FC Københavns Europe League-kamp torsdag