FCK's dobbelte målhelt: Du kan tro det føles godt

To mål på to minutter af Pieros Sotiriou var nok for FC København til at vinde over OB, og Løvernes målhelt var lykkelig efter kampen

Efter at være kommet tidligt bagud mod OB i årtiets sidste 3F Superliga-kamp, blev indskiftede Pieros Sotiriou den helt store helt for FC København, da han sikrede dem en sejr på 2-1.

Det var selvsagt noget, som glædede den cypriotiske angriber, som efter kampen satte ord på præsationen til FC Københavns hjemmeside.

- To berøringer, to mål og det på to minutter. Du kan tro, det føles godt. Jeg vil godt takke vores fans, og jeg har næsten ikke ord der kan beskrive, hvor meget jeg sætter pris på deres støtte. Jeg elsker dem, og jeg lover, at jeg vil give alt hvad jeg har i foråret i både Superligaen, pokalen og Europa League, lød det fra Sotiriou.

Også førstevalget i FCK-angrebet Dame N'Doye var glad for Pieros Sotiriou vitale indsats i den svære kamp.

- Det var en hård kamp - specielt efter vi kom bagud, hvilket jo ikke må ske. Men vi gjorde det godt, vi skabte masser af chancer, og det er jo uheldigt, at vi ikke får scoret i 1. halvleg, siger N'Doye ligeledes til klubbens hjemmeside og fortsætter:

- Men vi bliver ved med at tro på det, vi arbejdede hårdt, vi pressede dem meget, og så er det jo fantastisk at Pieros kom ind og scorede to mål. Så jeg er glad, både for sejren og ikke midt glad for vores fantastiske fans - som jeg altid er - for de havde fortjent en sejr, så de kan få en god jul og et godt nytår.

FC København overvintrer med sejren på 3F Superligaens andenplads med fire point op til førerholdet FC Midtjylland.