FCN holdt føringen hjem mod OB

FC Nordsjælland kom hurtigt foran mod OB, men var lige ved at smide føringen over styr. 2-1 vandt klubben fra Hovedstadsområdet.

Årets Superliga-sæson startede for FC Nordsjælland med at tage en sejr på udebane mod OB, og i dag ventede det omvendte opgør så.

FC Nordsjælland startede med et svagt overtag, og det var alt, der skulle til for at komme foran. Mathias Jensen blev retvendt, tog et træk og afsluttede langt udefra med venstrebenet, og den havnede fladt ind i højre hjørne til 1-0 efter syv minutter.

Hjemmeholdet fortsatte med at dominere, og det var ikke meget, at OB var farlige i den anden ende. En skarp stikning og et godt indlæg var dog nok til at komme frem til en stor chance, hvor Rasmus Festersen fik hovedet på, men bolden blev reddet på stregen.

Midtvejs i anden halvleg blev Ernest Asante sendt i dybden, og han afleverede til Mikkel Rygaard, som kunne score sit første mål i sin første kamp for FC Nordsjælland.

I anden halvleg kom OB bedre med, og det lå længe i kortene, at de ville få reduceret. Netop dette klarede Rasmus Festersen med en hård afstand fra straffesparksafstand efter en times spil.

OB formåede dog ikke at få lavet endnu en scoring, og dermed vandt FC Nordsjælland 2-1.