• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Gartenmann har planen klar mod Silkeborg

Foto: Getty Images

Når Sønderjyske går på banen mod Silkeborg søndag middag, så går sønderjyderne benhårdt efter at holde sig stramt til deres taktik.

Af Oliver Okstrøm

Når søndagens række af Superliga-kampe skal spilles, så er det i første omgang opgøret mellem Silkeborg og Sønderjyske, og for sidstnævntes vedkommende er det meget vigtigt, at man holder sig til taktikken.

Det fortæller Sønderjyske-forsvarsspilleren Stefan Gartenmann i et interview på Sønderjyskes officielle hjemmeside.

- Der har været perioder, hvor vi ikke helt har holdt os til vores principper, og når vi ikke hænger sammen i presset, bliver det svært for os, uanset hvilken taktik og gameplan vi kører efter, siger han og fortsætter:

- Nu har vi set nogle klip, hvor tingene lykkes, og vi ved, hvordan det skal gøres rigtigt, og kan vi få styr på det og få presset til at sidde sammen, og kan vi udnytte Silkeborgs fejl, så skal det nok blive godt, lyder det fra Gartenmann.

Oprykkerne fra Silkeborg har hidtil blot fået ét point i denne sæson, men Sønderjyske-spilleren påpeger alligevel, at han har set gode takter fra SIF's side.

- Det bliver en kamp mod et rigtigt godt fodboldhold. De er rigtig gode til at holde fast i bolden, og de får deres modstander til at løbe meget, så vi skal undgå at blive lullet i søvn og så spille ud fra den taktiske gameplan, vi har lagt, og spille ud fra det, hvor vi mener, vi kan ramme Silkeborg, siger Stefan Gartenmann.

Kampen mellem Silkeborg og Sønderjyske spilles søndag klokken 12, og den sendes direkte på Eurosport 2.

---------------------------

Se FC København i den afgørende Europa League-playoff mod HNK Rijeka på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus