• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

Horsens-anfører har karantæne mod AGF: Det er hårdt at tænke på lige nu

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

AC Horsens skal revanchere onsdagens blamage i Farum på mandag, når AGF kommer på besøg. Men det bliver uden anfører Hallur Hansson, og det er han træt af.

Af Anders Dehn

Spillerne i gult har noget at rette op på, når AC Horsens på mandag får besøg af AGF, efter Den Gule Fare tabte 6-0 til FC Nordsjælland onsdag aften. Det bliver dog uden anfører Hallur Hansson, der har karantæne. Det er han godt træt af, siger han til Horsens Folkeblad.

Den færøske landsholdsspiller blev ramt på armen i løbet af Horsens' blamage i Farum. Det kostede både et straffespark og en advarsel, som altså var nok til en karantænedag. 

Læs også:Bo Henriksen efter afklapsning: Jeg er ikke bange eller bekymret

Dermed kan han ikke være med til at revanchere onsdagens nederlag, og det huer ham ikke.

- Det er hårdt at tænke på lige nu. Jeg må bare prøve at bruge mine kræfter på at støtte de andre, men der er ingen tvivl om, at jeg meget gerne ville spille den kamp, siger Hallur Hansson til Horsens Folkeblad.

At Horsens-spillerne har noget at råde bod på, var de selv de første til at erkende efter nederlaget til FC Nordsjælland. Som Louka Prip sagde: 

Læs også:AC Horsens-spiller om ydmygelse i Farum: Det er så pinligt

- Vi er elendige i dag. De er bedre på alle parametre. De splitter os ad, og det er så pinligt. Det er så ringe, sagde han til TV3 Sport og tilføjede, at der var problemer alle vegne på banen:

- Over det hele. Lige meget hvad de gør, lykkes det. De vinder alt og kører igennem os, som var vi et Serie 2-hold. Det er rigtig dårligt, det her.

AC Horsens kan trods alt glæde sig over, at der stadig er otte point ned til Hobro IK, der mandag tabte til FC Midtjylland.

Læs også:FC Nordsjælland-back efter storsejr: Vi skiller dem ad

Læs også:FC Nordsjælland tryner Horsens i udsat forårspremiere

Læs også:LIVE: Sådan gik det, da FC Nordsjælland tog imod AC Horsens

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC København - Randers FC

Randers FC har ikke vundet over FC København i fem år, og de er under ledelse af en træner, der aldrig har slået hovedstadsklubben. Meget taler for en FCK-sejr søndag eftermiddag, men løverne er sn...

Optakt: AaB - AGF

Top 6 er på plads, så dette fungerer i praksis som en ekstra kamp i slutspillet - og dermed er der allerede nu vigtige point på spil i medaljekampen.