Superliga Simon Møbjerg Sørensen

Lumb: Forårsstart er utilfredsstillende

Lumb: Forårsstart er utilfredsstillende
Illustration

FC Vestsjælland har fået to point i de første tre forårsrunder, og det er venstre backen Michael Lumb utilfreds med.

Af Simon Møbjerg Sørensen

FC Vestsjælland leverede en overraskende stærk efterårssæson, hvor de fik fine skalpe ved at slå FC Nordsjælland i Farum og få point på både Brøndby Stadion og i Parken. Indtil videre har foråret ikke levet op til de fine efterår. Ove Pedersens tropper har fået to point ud af de første tre runder, og det skuffer venstre backen Michael Lumb.

- Hvis vi tager den første kamp, hvor vi taber 4-0 til SønderjyskE, var det selvfølgelig under al kritik. Vi tager så til Aalborg og rejser os ved at få ét point. Og så synes jeg, det var virkelig ærgerligt, at vi ikke kunne holde den hjem mod Randers. Det var utilfredsstillende, så indtil videre har det ikke været godkendt, siger Lumb til tipsbladet.dk.

LÆS OGSÅ: Lumb vil undgå panik på Farums kunstgræs

Nu venter så FC Nordsjælland i Farum endnu engang, og Michael Lumb og co. sukker efter at få den sejr, der kan få dem til at rykke i bunden af Superligaen.

- Den første sejr skal snart komme. Bundkampen er meget åben, og der er stadig masser af ting at opnå. Se på Esbjerg. De lå til nedrykning i pausen, men har fået tre sejre og er nu med i kampen om de europæiske pladser. Vi ved, at det er sejrene, der rykker, og vi sukker efter at vinde igen.

FC Vestsjælland er tredjesidst i Superligaen og har kun et enkelt point ned til Viborg under nedrykningsstregen. Efter opgøret i Farum på lørdag, tager FC Vestsjælland i næste runde imod Viborg i det, der kan blive en rigtig bundgyser.