• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

Nedtur for Brøndby: Simon Tibbling ude i mindst tre måneder

Simon Tibbling har fået det, Brøndby IF kalder en stressfraktur i højre fod. Det holder ham væk fra træningsbanen i tre måneder. Mikael Uhre er sluppet billigere.

Af Anders Dehn

Brøndby IF vandt i søndags 2-0 over Hobro IK, men det var tre dyrekøbte point. Dels pådrog Mikael Uhre sig en skade, der holder ham ude af Europa League-kampen mod Braga torsdag aften, dels løb Simon Tibbling ind i en mere alvorlig skade.

En scanning har vist, at svenskeren brækkede en knogle i foden, en såkaldt stressfraktur ifølge klubben, og den holder ham fra træningsbanen i tre måneder. Dermed risikerer han i værste fald, at han ikke når tilbage i kampform, før efterårssæsonen er slut.

Læs også: Optakt: SC Braga - Brøndby IF

- Jeg kunne mærke med det samme, at noget var galt. Det er voldsomt frustrerende, at jeg nu må sidde på tribunen i nogle måneder, når man gerne vil hjælpe kammeraterne på banen. Scanningen viste desværre, at jeg har fået en fraktur i den ene fod, og den kræver ro, før jeg kan påbegynde genoptræningen. Lige nu er udsigten, at jeg kan træne fuldt med igen fra midt i november, siger Simon Tibbling til brondby.com.

Også Niels Frederiksen er træt af sin profils skade.

- Det er møgærgerligt for Simon, for han er en vigtig spiller med sin dynamik og evne til at udfordre modstanderen, og vi vil savne ham på holdet. Vi frygtede, at Mikael også kunne være ude i lang tid, men scanningen viste heldigvis, at han umiddelbart kun skal sidde over i nogle enkelte kampe, siger cheftræneren.

Også Lasse Vigen er fortsat skadet, mens Hany Mukhtar er syg. Derfor ser holdets trup til Braga-kampen således ud:

1. Marvin Schwäbe
16. Michael Tørnes
2. Jens Martin Gammelby
3. Anthony Jung
6. Hjörtur Hermannsson
7. Dominik Kaiser
8. Kasper Fisker
14. Kevin Mensah
17. Andreas Bruus
18. Jesper ’Jobbe’ Lindstrøm
19. Morten Frendrup
20. Kamil Wilczek
22. Josip Radosevic
23. Paulus Arajuuri
27. Simon Hedlund
28. Anton Skipper
29. Peter Bjur
42. Tobias Børkeeiet
50. Ante Erceg

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: OB - AaB

OB har tabt tre kampe i træk og mærker presset i en svær sæson-afslutning, hvor det mandag aften gælder AaB, der ikke har tabt i de seneste tre runder.

Optakt: Brøndby IF - FC Midtjylland

Brøndby var inde i en god periode, men har siden tabt et par kampe i streg. Nu venter så et opgør mod FC Midtjylland, der håber på at kunne trække yderligere fra i toppen af Superligaen.