• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

Niels Frederiksen mødt ind i Brøndby: Nu skal vi lære hinanden at kende

Superliga-klubben Brøndby IF har fået træner Niels Frederiksen hjem fra Italien, og nu er han klar til at rejse med klubben på træningslejr, hvor planen er at lære hinanden bedre at kende.

Af Kenneth Jensen

Der er kun lidt mere end to uger, til Brøndby IF indleder sæsonen med en kamp mod FC Inter Turku i Europa League-kvalifikationen, så det bliver ikke meget tid, den nye træner, Niels Frederiksen, får til at lære sine spillere bedre at kende, inden det går løs med afgørende kampe.

Frederiksen er vendt tilbage fra U21-EM i Italien og tager med Brøndby-holdet til Polen på trænings senere tirsdag.

Her bliver det afgørende, at han får et bedre overblik over truppens og spillernes kvaliteter.

- Dybest set handler det om at lære hinanden at kende. Jeg skal lære spillerne at kende, og de skal lære mig at kende og lære, hvordan jeg gerne vil spille fodbold. Vi skal ikke revolutionere det, for vi skal stadig spille fremadrettet, underholdende og aggressivt. Men der vil være justeringer, og det får spillerne et indtryk af, siger den nye Brøndby-træner til klubbens app Indefra.

Niels Frederiksen er i det hele taget glad for at tage hul på et nyt kapitel i sit liv.

- Det glæder jeg mig meget til. Jeg har set masser af Brøndbys kampe, og nu glæder jeg mig til at have spillerne mellem hænderne og få lov til at træne med dem og se, hvordan de agerer på træningsbanne. Det er afgørende information for mig, og det glæder jeg mig til, siger Niels Frederiksen.

Brøndby spiller to testkampe på træningslejren i Polen, og Niels Frederiksen har i sinde at bruge alle spillere i kamp, siger han.

Superliga

Optakt: AGF - Silkeborg IF

AGF har tidligere haft en tendens til at sætte hold, der er dårligt kørende, i gang. Men gentager det sig søndag efte...

Mere Superliga

Fokus