• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Pirchert

Ny forsvarsspiller får anførerbindet i Vendsyssel

Foto: Vendsyssel FF

Det er Alexander Juel Andersen, der bliver ny anfører for Vendsyssel FF. Forsvarsspilleren har været i klubben i knap en måned.

Af Oliver Pirchert

Siden Christian Overby forlod Vendsyssel FF, har det været en klar opgave for trænerteamet at finde en ny kaptajn i oprykkerklubben.

Det har cheftræner Jens Berthel Askou nu løst, og valget er faldet på Alexander Juel Andersen. Nu kan den tidligere AGF-spiller, der sluttede sig til truppen i juni, se frem til at bære anførerbindet allerede i morgen mod OB.

- Jeg er stolt af at overtage hvervet. Det ligger naturligt for mig at tage ansvar, og det ændrer ikke måden, jeg agerer på. Jeg kommer til at gå forrest og vise de andre det gode eksempel. Selvfølgelig kommer der noget mere ansvar med, men det skal vi alle løfte i flok. Hele truppen er superforpligtende, men anførertjansen gør lige, at du får lidt ekstra ansvar til at få det hele til at hænge sammen – også uden for banen, siger forsvarsspilleren til klubbens hjemmeside.

Træneren giver her sin forklaring på, hvorfor Alexander Juel Andersen får æren:

- Alexander er en ekstremt vigtig kulturdanner i truppen. Vi har en talentfuld trup med en del unge mennesker med et stort drive, og vi har meget bevidst søgt efter at få tilført noget erfaring, lederegenskaber og vindermentalitet henover sommeren. Det har vi fået hos flere af vores nye spillere, og da vi skulle vælge en ny anfører, faldt valget på Alexander Juel Andersen, lyder det fra træner Jens Berthel Askou.

Det oplyses desuden, at Jakob Hjort bliver viceanfører.

Superliga

Mere Superliga

Fokus