Randers FC er uden sejr i denne sæson, og ikke meget taler for, at den kommer mod Brøndby IF, men kan kronjyderne overraske? affære

Kampfakta:
Kampstart: Søndag klokken 16.00
Spillested: BioNutria Park, Randers
Dommer: Morten Krogh
På TV: Canal 9
Hashtag: #rfcbif #sldk

Få en bonus på 1.000 kr. hos bwin og spil på kampen

Holdnyt:
Randers FC:
Sæsonen har indtil videre været en deprimerende omgang for Randers FC, der for alvor fik et slag i ansigtet i seneste runde, da det blev til et 0-2-nederlag til oprykkerne fra Hobro IK. Kronjyderne havde et vanskeligt startprogram i de første tre kampe, og det forklarer lidt om de manglende point, men et nederlag til Hobro IK kan ikke undskyldes.

Randers FC var dominerende i størstedelen af kampen mod Hobro IK og kom frem til flere store chancer, men Marvin Pouiré, som oftest var ham, bolden endte hos, var uskarp, og så slog Hobro i stedet til to gange i den anden ende. I virkeligheden et klassisk lod hos et bundhold.

Mod Brøndby IF skal Randers FC forsøge at få sæsonens første sejr, og det bliver uden de skadede Frederik Due, Brandur Hendriksson, Joel Allansson og Lucas Haren. Kronjyderne har i ugens løb fået tilgang af offensivspilleren Ibrahima Ndiaye, og han kan få debut i søndagens kamp mod Brøndby IF.

Brøndby IF:
Så lykkedes det endelig Brøndby IF at få skovlen under FC København. Efter at have taget tilløb et par gange lykkedes det de blå-gule at vinde 1-0 over arvefjenderne, og dermed fik spillerne også vasket den værste skuffelse af sig oven på Europa League-exitet et par dage forinden.

Sejren over FC København er med til at understrege, at Brøndby med sikkerhed kommer til at være en seriøs mesterskabsbejler i denne sæson, og det skal blive spændende at se, om holdet kan undgå de store udsving.

Sejrsmålet mod FCK blev scoret af indskiftede Simon Tibbling, og han har dermed allerede opnået heltestatus på Vestegnen endnu før, han har startet inde i en kamp. Han må forventes at være i spil til en startplads mod Randers FC søndag, men der er som bekendt mange gode midtbanespillere om buddet i Brøndby. Der er imidlertid blevet en mindre i ugens løb, da Brøndby har ophævet lejeaftalen med Zsolt Kalmar.

Brøndby IF har ingen karantæner forud for kampen mod Randers FC. Man må dog undværre Paulus Arajurri, der er blevet hjemme for at pleje en øm skulder efter et fald i slutningen af kampen mod FC København.

Karantæner:
Randers FC: Ingen
Brøndby IF: Ingen

Bud på startopstillinger:
Randers FC (4-4-2): Halldorsson - Thomsen, Agesen, Enghardt, Marxen - Lobjanidze, Kitchen, Poulsen, Kallesøe - Pourié, Djurdjic

Brøndby IF (4-3-1-2): Rønnow - Larsson, Hermannsson, Röcker, Crone - Nørgaard, Fisker, Vigen - Mukhtar - Kliment, Pukki

Profilen:
Kasper Fisker har slet ikke været i Jylland siden den dag, han skiftede fra Randers FC til Brøndby IF, men søndag er han tilbage på sin gamle hjemmebane mod sine tidligere holdkammerater. 100 Superliga-kampe har Kasper Fisker spillet for Randers FC, og sin 105. af slagsen i Danmarks bedste fodboldrække bliver altså mod hjerteklubben. Det skal blive spændende at se, hvilken modtagelse Kasper Fisker får i Randers.

Vidste du, at..:
Randers FC og Brøndby IF har spillet 32 Superliga-kampe mod hinanden, og den spiller, der har scoret flest mål i de indbyrdes møder, er Michael Krohn-Dehli. Den nuværende Sevilla-spiller har nettet fem gange for Brøndby mod Randers FC. Næste mand på listen er Ronnie Schwartz, der både har scoret for Randers FC og Brøndby IF.

Dom:
Alt taler for en Brøndby-sejr over kriseramte Randers FC, men omvendt er Superligaen så uforudsigelig, at intet er givet på forhånd. Der er ingen tvivl om, at hjemmeholdet vil komme med en enorm sult efter at få sæsonens første sejr, men Brøndby har generelt gode minder fra udekampe i Randers. I Superliga-sammenhæng er det syv kampe siden, at de blå-gule har tabt i Kronjylland.

Det bliver ikke søndag, at Randers FC får vendt skuden. Brøndby vinder 2-1. 

Hvis du tror på en målrig affære mellem Randers FC og Brøndby IF kan du spille på mere end 3,5 mål hos bwin til odds 2,85 - klik her.

Tidligere indbyrdes kampe, form og tabel:

SENESTE NYT...
OP | NED

SUPERLIGA-VIDEO