• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

Randers FC er til salg: To investorer er seriøst interesserede

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Der har været mange løse henvendelser, men Randers FC er endnu ikke solgt. Bestyrelsesformanden fortæller dog, at klubben er i dialog med to mulige købere.

Af Anders Dehn

Randers FC's aktionærer satte i oktober Superliga-klubben til salg, men her fire måneder senere er den stadig på lokale hænder. Det er ellers ikke, fordi interessen mangler, fortæller bestyrelsesformand Svend Lynge Jørgensen til Randers Amtsavis.

En del af de interesserede har dog troet, at de kunne slå en hurtig handel af, fordi Randers FC manglede penge. Men det gør klubben ikke, så den føler intet tidspres for at sælge. 

Læs også:Randers FC er til salg: Vi har ikke brug for en spradebasse

- Status lige nu er, at vi står med to investorer, som ser ud til at være seriøst interesserede. De har nogle tanker og idéer, som ser ud til at passe os godt, og den ene har vi faktisk en aftale med om at skulle præsentere et oplæg og en tidsplan i disse dage, siger Svend Lynge Jørgensen til Randers Amtsavis.

Formanden uddyber ikke, om det er de to samme, som han allerede var i dialog med i oktober. Dengang fortalte han til tipsbladet.dk, at tre havde henvendt sig om formiddagen, dagen efter klubben havde udbudt sig selv til salg.

Læs også:Randers er i dialog med to mulige købere: Skal have møde med dem næste uge

Derudover havde en håndfuld været i formandens rør i løbet af efteråret.

- Siden i sommer har vi fået fem-seks henvendelser, hvoraf vi har haft møder med to. De lyder begge to som udgangspunkt til at være seriøse og værd at snakke videre med. Jeg skal have møde med den ene af dem i næste uge, sagde Svend Lynge Jørgensen ved den lejlighed.

I sidste uge meldte Esbjerg fB ud, at klubbens hovedaktionær, Claus Sørensen Gruppen, ville sælge sine andele. Også Silkeborg IF, AaB og Brøndby IF har offentligt meldt ud, at de enten er åbne for fremmed kapital eller aktivt søger efter nye investorer.

Læs også:Thomasberg om muligt salg af Randers FC: Ingen tvivl om, at der skal flere mi...

Læs også:Randers afviste Saba-salg: Man sælger kun billigt, hvis man er på rumpetten

Læs også:Randers præsenterer nyt millionunderskud: Leder efter en køber