Randers FC skriver på klubbens hjemmeside, at man inviterer til pressemøde på BioNutria Park Randers tirsdag klokken 13.00, hvor man vil orientere om en 'spændende nyhed'.

Meget har været sagt og skrevet omkring Randers FC i de seneste måneder. Først troede man, at et udenlandsk investorkonsortium med den tidligere Manchester United-scout Tom Vernon i spidsen ville investere i klubben, men det blev senere afvist. 

Sidenhen valgte Vernon og sine partnere at investere i FC Nordsjælland.

Et par uger senere bekræftede klubben så på hjemmesiden, at man havde ansat den tidligere Viborg-sportschef Ole Nielsen til posten som sportschef, og meget kan nu tyde på, at endnu en stor nyhed er på vej fra Kronjylland. 

- På pressemødet vil bestyrelsesformand Svend Lynge Jørgensen orientere om en spændende nyhed i Randers FC. Udover bestyrelsesformand Svend Lynge Jørgensen vil sportschef Ole Nielsen og spilleranfører Christian Keller være til stede. Alle vil være til rådighed for interviews eftefølgende, skriver klubben på hjemmesiden randersfc.dk. 

Flere medier - heriblandt tv2oj.dk og Randers Amtsavis - spekulerer i, at man på pressemødet vil annoncere ansættelsen af en ny direktør efter man i slutningen af december sagde farvel til den nu daværende direktør Hans-Peter Rasmussen.

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Er mesterskabet i England afgjort?

SUPERLIGA-VIDEO