• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Mads Bye Marboe

Randers-træner frygtede svær aften ovenpå mange udskiftninger

Thomas Thomasberg nåede at tænke, at det ville blive en svær aften, da AaB kom foran efter to minutter af fredagens Superliga-opgør.

Af Mads Bye Marboe

Randers måtte undvære både Patrick Carlgren, Simon Piesinger, Erik Marxen, Björn Kopplin, André Rømer og Saba Lobjanidze, da kronjyderne fredag fik besøg af AaB.

Gæsterne bragte sig foran efter bare to minutter, og Thomas Thomasberg frygtede, at det ville blive en svær aften ovenpå de mange udskiftninger.

- Jeg tænker, at det kan blive en rigtig hård dag. Det når jeg faktisk at tænke. Med det samme gælder det så om at få dem råbt frem igen, så de ikke bliver bange for at spille, for det er selvfølgelig det værste, der kan ske, siger han til TV3 Sport og tilføjer:

Læs også:LIVE: Sådan gik det, da Randers FC mødte AaB

- Heldigivis kommer vi godt igen og får et mål ret hurtigt, kommer foran, og derfra synes jeg, at vi spiller en rigtig fin kamp. Rent offensivt producerer vi et godt antal chancer, men AaB producerer også et godt antal, så det er jo en meget lige kamp, og hvis man skal se på det bagefter, var det vel fair nok, at den endte 3-3.

- Men med alle de udskiftninger, vi har lavet, så er jeg meget tilfreds og rigtig stolt af den indsats, der blev leveret.

I næste spillerunde har Randers flere af de fraværende spillere tilbage fra karantæne og formentlig også fra skader, men Thomas Thomasberg erkender, at det bliver svært at vælge mellem de mange spillere efter aftens præstation.

Læs også:Randers og AaB deler i hæsblæsende fredagsbrag

- Det bliver i hvert fald sværere. Den her gang var det lidt mere et puslespil at få det til at hænge sammen. Der vil også være nogle, der bliver skuffede næste gang, sådan er det jo, men jeg synes, at drengene har stået sammen om tingene, og hvis man har et godt omklædningsrum, får man bare nogle ekstra procenter med - og det synes jeg, at vi har været garant for i den her sæson.

Randers FC er på femtepladsen i 3F Superligaen med 24 point.

Læs også:Randers FC forlænger med midtbanebaneprofil

Læs også:Bedst og værst: Hammershøy-Mistrati meldte sig ind i Superligaen i målrig deler

Læs også:Ærlig Hammershøy-Mistrati efter helterolle: Har været svært at håndtere presset

Superliga

Mere Superliga

Fokus